Ali znate ustrezno označiti cene in znižane cene vašega blaga in storitev?

Označevanje »rednih« prodajnih cen blaga in cen na enoto blaga, storitev ali digitalne vsebine, ki so ponujane potrošniku so velikokrat predmet spotike pristojnih inšpektorjev. Področje označevanja prodajnih cen, ter cen na enoto blaga in predvsem znižanj je bilo z novim Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1) pomembno spremenjeno in ga je potrebno najkasneje ob naslednjih znižanjih upoštevati.

Na seminarju se boste seznanili kakšno naj bo navajanje prodajnih cen za potrošnike po ZVPot-1 (način označitve cen blaga, storitev in digitalnih vsebin), kako pravno pravilno znižati ceno ter s pravili v zvezi z obveznostmi podjetij pri objavi znižanja cen. Na predavanju se bomo dotaknili tudi vprašanja označevanja cene blaga pred potekom roka uporabnosti in hitro pokvarljivega blaga, ter blaga z napako.

PROGRAM:

 • PROGRAM:
  • Kako označujemo ceno blaga (in ceno blaga na enoto), storitev in digitalnih vsebin?
  • Kako objavimo znižanje cene blaga (in cene blaga na enoto), storitev in digitalnih vsebin? Ali obstaja kakšna razlika?
  • Kako ustrezno označim ceno blaga pred potekom roka uporabnosti in hitro pokvarljivega blaga?
  • Kako ustrezno prodam blago z napako?
  • Odgovori na vprašanja udeležencev seminarja
  Prosimo vas, da nam vaša vprašanja posredujete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si do dva dni pred izvedbo. Vprašanja pa boste lahko predavateljici zastavili tudi v času predavanja.

Več informacij o poteku predavanja, prijavi, odjavi in plačilu kotizacije si lahko preberete TUKAJ.
Vljudno vabljeni!

Ne čakajte

Stopite v kontakt

Prijava na enovice

Scroll to Top